Doel

In de gemeente Beuningen wordt ontzettend veel georganiseerd maar, doordat het versnipperd aangekondigd wordt, is de beleving vaak anders. Stichting LIC (Lokale Informatie & Communicatie) heeft als doel om zoveel mogelijk de diverse activiteiten en recreatieve organisaties op de kaart te zetten. Op deze website Beleef Beuningen presenteren we het geheel op overzichtelijke en aantrekkelijke wijze.

Op de website staan behalve de evenementen, ook bedrijven en organisaties die een relatie hebben met de toeristische- en/of recreatieve sector. Met de logische indeling in de hoofdrubrieken Recreatie, Horeca, Uitgaan en Overnachten, hopen wij dat de informatie voor inwoners én bezoekers van de gemeente Beuningen, een bron van inspiratie is. Vermaak, bedrijfs- en vriendenuitjes, het is allemaal prima in Beuningen te beleven!

Communicatie website

Website Beleef Beuningen
• Activiteiten en evenementen. Deze worden op de website in de Agenda gepubliceerd
• Nieuws

Communicatie Facebook

Facebookpagina Beleef Beuningen
• Via de Facebookpagina Beleef Beuningen promoten we de activiteiten en evenementen. Via de berichten op de facebookpagina komt men bij de Agenda op de website Beleef Beuningen.

Facebookpagina Beuningen Actueel
• Op de Facebookpagina Beuningen Actueel delen we alles wat we tegenkomen wat er in de gemeente Beuningen gebeurt. Dat zijn de berichten die we rechtstreeks aangeleverd krijgen. Maar ook berichten die we op andere op andere websites of facebookpagina’s tegenkomen en die relevant zijn voor inwoners of bezoekers van de gemeente Beuningen. Kortom, volg Beuningen Actueel en je bent altijd op de hoogte!

‘Blijvend wat te beleven’

Door deel te nemen aan de activiteiten en bestedingen te doen in de lokale detailhandel, horeca of toeristisch-recreatieve sector, dragen we met zijn allen bij om de lokale economie te stimuleren. Terugkerend effect is dat er Blijvend wat te Beleven valt in Beuningen.

Burgerinitiatief

Stichting LIC is géén onderdeel van de gemeente Beuningen en ontvangt geen subsidies. De oprichting van de stichting is een burgerinitiatief. Het beheer van de website Beleef Beuningen en de Facebookpagina’s is in handen van vrijwilligers. ‘De broek ophouden’ lukt met inkomsten uit Google advertenties.

Contact | Persberichten | Nieuwsbrief | Doel