https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=5440&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fra%2Fhet-populairste-speelgoed-scherp-geprijsd%2F45002%2F&name=Het%20populairste%20speelgoed%20scherp%20geprijsd%20Spee...

Samen sinterklaas vieren, zo maak je er een leuk feest van

ADVERTENTIE – Samen Sinterklaas vieren is een bijzonder moment. Ben jij al klaar voor deze heerlijke dag? Geniet van samen pakjes open maken, leuke spelletjes en heerlijk gourmetten. Of je nu gaat dobbelen met vrienden of Sinterklaas viert met het hele gezin, met deze tips maak je er sowieso een geslaagde Sintviering van.

20181129-sint-kleurplaat.jpg


Deze feestelijke kleurplaat kun je printen en inkleuren. Ideaal als placemat voor de kids. En stiekem ook voor volwassenen wel leuk.

.

Stressvrij sinterklazen
Gezellig dobbelen en tafelen zonder zorgen? Ga voor gourmet. Dat vindt iedereen lekker, van je vegan nichtje tot je omnivoor oom.
Alle gourmetstellen

knip-plak-klaar

Last minute surprise
Wil je knutselen maar bak je er eigenlijk geen pepernoot van? Geen paniek! Hier zie je hoe je snel een mooie surprise maakt.
Bekijk het filmpje

rijmstaf
Dit zijn de regels voor het dobbelen
scherp-geprijsd

Affiliate disclaimer
In artikelen en pagina's op BeleefBeuningen.nl staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Dat kost je verder niets extra’s maar zorgt er wel voor dat wij jullie kunnen blijven voorzien van gratis berichten. Mocht je naar aanleiding van de informatie een product willen aanschaffen dan bevelen we de lokale ondernemers als eerste aan. Maar, mocht je een product bij één van de affiliate partners willen kopen waar wij bij aangesloten zijn, dan wordt het zeer op prijs gesteld als je de aankoop via onze pagina doet.

Lees de uitgebreide disclaimer voor meer informatie.

Slider