201801205-OCB

Vloggen voor bedrijven tijdens Open Coffee Beuningen

Was de vorige Open Coffee Beuningen al een succes, bij de december meeting was de opkomst nog hoger…

Zo’n 40 à 45 ondernemers uit Beuningen en omstreken bezochten de Open Coffee om op laagdrempelige manier te kunnen netwerken, maar ook om de presentatie van Ingrid Huisman van MEDIAtesse te kunnen horen.. en zien! Want daar ging het ook om. Onder grote belangstellen vertelde Ingrid over het maken van een vlog en hoe ondernemers dat bedrijfsmatig in kunnen zetten.

Na de presentatie van Ingrid was er gelegenheid tot vragen stellen, waarna men nog wat informeel kon netwerken. Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen over het vloggen? Neem gerust contact op met Ingrid.

Eerstvolgende OCB is in februari
Open Coffee Beuningen is iedere eerste woensdag van de maand. Vanwege de kerstvakantie is er op woensdag 2 januari 2019 geen Open Coffee, de eerstvolgende OCB is daarom op woensdag 6 februari van 09:00 – 11:00 uur.

Tekst/Foto’s: Dick Vogelzang (HDV Productions).
Bekijk hier nog meer foto’s.

Wat is een Open Coffee eigenlijk?
Open Coffee is een laagdrempelige (netwerk) bijeenkomst, voor mensen die graag:
• nieuwe contacten opdoen in hun regio
• hun online-relaties face-to-face willen ontmoeten
• hun huidige netwerk willen onderhouden

In een informele sfeer, ontmoet je interessante mensen, wisselt ideeën uit, deelt kennis (en kennissen), brainstormt en dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie (of thee).

Voor wie?
Open Coffee is eigenlijk voor iedereen, je ontmoet er zeer diverse mensen van net gestarte ZZP-ers tot succesvolle ondernemers en van investeerders tot politici. Het is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met mensen die je anders wellicht niet zo snel zou ontmoeten.

Presentatie
Speciaal voor zelfstandige ondernemers, bedrijven en organisaties is de mogelijkheid om centraal een presentatie te verzorgen. Voor informatie daarover, kun je contact opnemen met de organisator(en). Kijk voor contactgegevens op LinkedIn.

Blijf op de hoogte en hou contact
Dat kan via de openbare Facebook pagina @OpenCoffeeBeuningen en/of meld je aan bij de LinkedIn groep (eigen account vereist).